Strength of synergy!

Pozovite nas

+381 31 823 283

Radno vreme

08:00 - 17:00

Email

office@silo-jelicic.rs
KONTANTIRAJTE NAS

FLOTA

Resurs kompanije Silo Jeličić

FLOTA

Naša definicija kvaliteta drumskog prevoza suvih rasutih materijala podrazumeva ne samo ispunjavanje zahteva naših klijenata, već nadmašivanje očekivanja. To postižemo nudeći pouzdanost, fleksibilnost i bezbednost.

Ponosni smo na našu flotu opremljenu naprednom tehnologijom, koja nam obezbeđuje potpunu pouzdanost.

Prosečna starost naših tegljača je ispod 2 godine.

Direktna saradnja i ugovori o održavanju sa proizvođačima premium brendova kao što su Scania, Mercedes, MAN, Volvo nam omogućavaju da vam ponudimo usluge najvišeg standarda bez obzira na distancu na kojoj smo angažovani Sva vozila su pod GPS nadzorom koji pored uvida u lokaciju omogućava bezbednu pisanu komunikaciju sa kolegama na terenu , kao i vitalne podatke vezane za stanje kamiona.

Poverenu robu prevozimo u silo cisternama poslednje generacije. Partnerski odnosi sa proizvođačima kao što su Feldbinder , Spitzer, LAG… nam stavlja na raspolaganje široku mrežu podrške, koja nam pomaže da savladamo sve izazove koji postoje u drumskom transportu. Zapremina silo cisterni se kreće od 60 do 65 kubnih metara. Izrađene su od aluminijumske legure koja omogućava inertnost u odnosu na prevožene materijale. Sve cisterne su jednokomorne, opremljene kip-hidraulikom (koja omogućava gravitacioni istovar), kao i sa bezuljnim kompresorima na svakom tegljaču koji omogućavaju pneumatski istovar robe. Svaka cisterna je opremljena sa hladnjakom koji omogućava bezbedan istovar materijala koji su osetljivi na temperaturu, kao i sa mikro filterom (5 mikrona) koji onemogućava kontaminaciju materijala istovarnim vazduhom