Strength of synergy!

Pozovite nas

+386 51 282 001

Radno vreme

08:00 - 17:00

Email

office@silo-jelicic.rs
KONTANTIRAJTE NAS

ODRŽIVOST

Resurs kompanije Silo Jeličić

ODRŽIVOST

Upotreba tehnoloških resursa na efikasan i održiv način je jedino moguća od strane zadovoljnog i kvalifikovanog osoblja. Ovo je razlog zbog kog Silo Jeličić kontinuirano ulaže ne samo u tehnološke već i u ljudske resurse.

Ulaganje u ljude osigurava stalni razvoj svakog zaposlenog koji poboljšavaju svoje performanse u skladu sa strateškim opredeljenjima kompanije (bezbednost, ekonomičnost, efikasnost…).

Naši interni i eksterni nadzori , izveštavanje i usluge podrške uz redovne godišnje planove obuka i ciljeve koje želimo da tim obukama postignemo obezbeđuju stalni organizacioni i pojedinačni razvoj svih zaposlenih.

Silo Jeličić se ponosi brzim prepoznavanjem najnovijih tehnologija, njihovim prihvatanjem i prilagođavanjem sopstvenim i potrebama svojih kupaca.

Motori u našim vozilima su se oduvek odlikovali robusnošću , ekonomičnom potrošnjom goriva i optimalnim odnosom obrtnog momenta i snage neophodnih za FTL (full truck load) transporte na dugim distancama. Rešenja koja koristimo podrazumevaju:

  • Aktivno predviđanje
  • Eco Roll
  • Retarder
  • Automatske menjače

    Uz optimizaciju transporta proaktivnim planiranjem i korišćenjem naprednih softverskih rešenja obezbeđujemo minimalnu količinu emisija štetnih materija uz maksimalnu uštedu goriva.